DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

1. ROČNÍK 2014

 

Část toho, co jste donesli :) (pokud máte fotku, kdy toho bylo více, prosíme o zaslání) Bohužel v utulku jsme to zapomněli vyfotit.... A máme jen fotku ze začátku...
Do útulku se vybralo necelých 14 000Kč!!! Děkujeme :)

 

 

30.8.2014 proběhl 1. ročník Prostějovské voříškiady. 

První ročník voříškiády Prostějovský voříšek
Cvičák plný krásných voříšků, kříženců, pejsků s průkazem původu i bez něj a k tomu skvělá atmosféra. Přesně tohle byl 1. ročník voříškiády v Prostějově, která se konala poslední prázdninovou sobotu 30. srpna. V areálu prostějovského kynologického klubu se sešlo více než 100 pejsků různých barev i velikostí, které doprovázelo přes 200 dvounohých parťáků z řad paníčků, vystavovatelů, ale i diváků.
Díky našim štědrým sponzorům nikdo neodešel domů s prázdnou, proto moc děkujeme všem sponzorům i touto formou. Velké poděkování patří i městu Prostějov, které rovněž podpořilo voříškiádu a navíc přispělo i na nové oplocení areálu. 
Nejkrásnějším voříškem se stal pejsek Falco, nejkrásnějším pejskem bez průkazu původu se stal pyrenejský mastin Gonzo a nejkrásnějším pejskem s průkazem původu se stal italský chrtík Mazánek. Z těchto pejsků vybraly paní rozhodčí absolutního vítěze celé voříškiády. Tím se stal voříšek Falco, který si tuto výhru zasloužil nejen svou krásou, ale i šikovností. Dále proběhly také soutěže o největšího a nejmenšího psa, psa cirkusáka, kdy pejsek musel předvést nějakou svou dovednost, a další, jako třeba aport špekáčku, kdy měl pejsek přinést odhozený buřt... někteří přinesli, jiní ne, ale určitě se všichni pobavili.
Protože voříškiáda byla pojata jako charitativní akce na podporu útulku paní Liškové v Srbcích, bylo možné na akci donést i všemožné věci pro pejsky, jako pamlsky, pelíšky, deky, granule, vodítka, obojky a ostatní věci pro pejsky. Za tyto věci všem moc děkujeme, nasbíralo se opravdu hodně věcí. 

Video z 1. ročníku voříškiády