DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

2. ROČNÍK 2015

HLAVNÍ SPONZOR 2 ROČNÍKU VOŘÍŠKIADY - KRMIVA KOMÍNEK MOSTKOVICE

krmivakominek.cz

Poslední prázdninovou sobotu proběhl v areálu Kynologického klubu Prostějov 2. ročník prostějovské voříškiády. Podle pořadatelek Barbory Zelinkové a Evy Sloupské byl letošní ročník velmi vydařený. Loňská účast byla pokořena a na letošním ročníku se sešlo téměř 120 soutěžících pejsků se svými majiteli a mnoho dalších návštěvníků se přišlo na výstavu jen podívat či navštívit Fitmin psí restauraci, která měla mezi návštěvníky velký úspěch.

I přes velkou účast téměř 200 lidí a psů panovala po celý den klidná a přátelská atmosféra, ke které velice přispělo i skvělé občerstvení „Mekáč u Vočka“ pana Vopelky. Pro návštěvníky byla připravena kavárna, široká nabídka nejen hamburgerů a obrovský úspěch sklidila výborná točená zmrzlina. Na své si přišly i děti, pro které byl připraven skákací hrad a cukrová vata.

Co se týká výstavy samotné, celá akce měla hladký průběh. Všichni soutěžící si odnesli pamětní medaili a tašku s krmivem a pamlsky, a tak nikdo neodešel s prázdnou. Jako rozhodčí přijely Adéla Seidlová a Jindřiška Nohelová, které měly nezáviděníhodný úkol – vybrat ty nejlepší. Svého úkolu se zhostily opravdu svědomitě, rozhodnout o pořadí nebylo vůbec jednoduché. Nakonec se nejlepším štěňátkem stala kříženka Crazy, nejlepším voříškem byl Falco (vítěz loňského ročníku), nejlepším psem bez PP zlatý retrívr Sid, nejlepším psem s PP se stala fenka zlatého retrívra Hillary a nejlepším veteránem (pejsci od osmi let) výstavy se stal desetiletý voříšek Jipík, který se nakonec stal i absolutním vítězem voříškiády. Kromě výstavy byly připraveny i další doplňkové soutěže, jako největší či nejmenší pes voříškiády, psí duo nebo přivolání na čas, kdy byl pejsek přivoláván přes dráhu posypanou hračkami a různými pamlsky.

Na závěr bychom chtěly poděkovat hlavnímu sponzorovi voříškiády obchodu KRMIVA KOMÍNEK MOSTKOVICE, který připravil pro vítěze krásné a hodnotné ceny. Poděkování patří samozřejmě i dalším sponzorům akce a v neposlední řadě i statutárnímu městu Prostějov, které nemalou měrou podporuje Kynologický klub a jeho členy. Děkujeme!

Celkem po sečtění nákladů a výdajů do útulku putovalo 10 000Kč!!! :)

 Výtěžek z akce poputuje do útulku v Čechách pod Kosířem. Více informací o akci najdete na stránkách www.voriskiadapv.cz

FOTKY: https://www.zonerama.com/lussie/Album/901200

http://kadoli.rajce.idnes.cz/Voriskiada_2015_2/

http://krosandra.rajce.idnes.cz/PROSTEJOVSKY_VORISEK_II._ROCNIK/